www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Cecilias bloggutmaning #2

Oj, jag har visst glömt bort den här utmaningen... Och jag vet att i förra inlägget skrev jag att jag inte kommer skriva alla frågor från en kategori i ett inlägg, men jag ljög. Nej men, jag ändrade mig. Jag insåg att jag inte har såna där lååånga svar på alla frågor; och let´s be honest: Långa texter är inte kul att läsa.
 
Så de frågorna jag har kvar från kategorin Karaktärer är följande;
 
En karaktär du vill veta mer om?
Linda! Det känns som om kunskapen om ödesryttarna överlag är ganska opropertionerlig (usch vilket jobbigt ord att stava), liksom, vi vet väldigt mycket om Lisa, lite om Alex, knappt något om Linda och det enda vi vet om Anne är typ att hon är en fåfäng dressyrälskare. Nu kanske jag överdrev lite, men det känns så. Men jag känner att den vi vet allra minst om är Linda.
Alla ödesryttare skulle behöva sig en makeover -  vad hände med den?
 
Linda är den enda vars föräldrar inte nämnts alls, det kanske finns någon anledning till det? Är de döda? Är Linda adopterad? Jag vill veta! Jag hade inte heller tackat nej till lite mer character development, det vill säga, att hon har lite mer personlighet. När allt kommer omkring så är hennes enda karaktärsdrag att hon gillar att läsa och är smart, och det är rätt så tråkigt... Alex till exempel, hon är beskyddande, händig, och bilintresserad. Lisa, hon är dansare, hon gillar att sjunga, och hon var rädd för hästar innan hon träffade Starshine. Anne är fast i Pandoria, men ändå så har hon mer personlighet än stackars Linda... Så ja, Linda är definitivt en karaktär jag vill lära känna mer! Ett sidouppdrag då man hjälper Linda med något och samtidigt får ta del av hennes backstory och/eller personlighet hade inte varit fel, eller vad säger ni?
 
Har du några önskekaraktärer?
Ja!! Jag vill ha queerkaraktärer! Jag tycker att det är så så vikigt att queermänniskor syns i media, särskilt bisexuella, pansexuella och asexuella, efter som de grupperna är lite undantryckta... Jag har även en lite "teori" med mina kompisar att Alex egentligen är en transkille, och jag tycker det är en rätt så intressant teori. Jag kanske skriver mer om den i ett senare inlägg, men jag tycker att det här inlägget håller på att bli för långt nu...
 
Vad är era svar på frågorna?
Kommentarer
Postat av: Delfina

Håller med dig om Linda, ett sidouppdrag för att lära känna henne vore inte alls fel!
Mer queerkaraktärer!! ! Hoppas hoppas att vi får mer karaktärer som inte är heteronormativa i framtiden!

Svar: JA!
Sigrid "Sam" Winterdotter

2017-08-24 @ 07:08:38
Postat av: Iris Highgarden

Karaktärer jag skulle vilja lära mig mer om är Justin och Thomas Moorland, då vi inte vet mer än att de driver Moorlandsstallet samt är besläktade med Mr. Sands. Karaktärer jag skulle vilja se mer av är karaktärer med andra kulturer och religioner särskildt då jag själv är judinna.

2017-08-24 @ 21:34:33
Postat av: Tindra Queenpie

För ungefär 1 år sedan fick vi ju en sneak peek i The Star Stable Show, vad hände med det då??? xD

Svar: Eller hur!
Sigrid "Sam" Winterdotter

2017-08-26 @ 07:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!