www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gott nytt år!

Har INGA fyrverkeribilder ALLS så ni får nöja er med en fancy edit på Bullet!

Gott nytt år på er! Jag hoppas att ni får ett bra 201

En onödigt svår bana

Under all den tid jag spelat SSO, nästan exakt två år faktiskt (kan inte förstå att Sigrid fyller två år snart?), så finns det ett par banor jag aldrig fått kläm på. De vanliga, som kaninbanan och Lilla Hoppbanan, men den jag nästan tycker är jobbigast är Polebending Apocalypse!
 
Scarlet hoppar som om livet hänger på det; vilket det gör, på sätt och vis.
 
Jag tycker att den är onödigt svår, med skarpa svängar och så går den inte som en riktig polebendingbana, utan man rundar den andra pinnen istället för den första... Och så hoppar man! Det tycker jag är jättekonstigt, att man hoppar. Det gör det även svårare.
 
Har ni några tips för den här banan?

Mistfall

Alla är så sjukt hype över Mistfall; och så är det jag som inte ens gjort första dagens uppdrag... Tror jag, men jag har hunnit så långt att jag börjat bråka med GED, igen. Det stör mig lite att spelet inte är i tidsordning, eftersom nu blir det ju så att GED tar över Mistfalls sjö innan man börjat tjafsa i Epona, och för de flesta är det ju tvärtom... Jag skulle vilja att nyare områden kräver högre spelarlevel, blev lite besviken när man behövde vara bara level 12 för Mistfall.
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0