www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Älskar verkligen när spelet fungerar som det ska :)))))

Tänkte logga in och levla Alien lite, så jag springer till Eremiten, gör hans strandlopp och det går bra och så men så när jag går i mål så bara fryser hästen och ba "ne, tänker inte gå fram :)" och jag ba ugh hästjävel >:( så jag startade om spelet utan att lämna i tävlingen och så, gissa vad som händer när jag loggar in igen? TÄVLINGEN ÄR INTE DÄR.
 Tog den här bilden efter jag gjort det andra loppet, glömde ta bild innan
 
 Det här var när jag reloggade och märkte att eremiten (den jäveln) inte ville ge mig tävlingen en gång till. Fuck you too, eremiten.
 
Så det var bara att bita i det sura äpplet och inse att Star Stable har snuvat mig på XP till hästen. Jaja, det kunde varit värre.
 
Har ni varit med om irriterande buggar?
 
 

Hannoveranaren

Det är väl knappast någon som missat den här teasern SSO la upp på sin YouTubekanal?
 
 
Helt ärligt, jag är inte så jättehypad.Tycker inte de är så fina, svansen ser tunn och konstig ut och manen ska vi inte ens gå in på...
 
Jag trodde först att det här var stubbman och min första reaktion var "Varför kala fläckar? Det ser ut som en tandborste ju...". Men så insåg jag att det är inte stubbman, utan bara kortklippt? Also, svansen?? Den ser typ uppochnervänd ut?
 
 
Tittar ni noga ser ni att det inte är stubbman.
 
I övrigt tycker jag att hästen rör sig väldigt fin; men att Star Stable, som vanligt, varit lata med texturerna eftersom de ser utsmetade ut. Jag förstår inte varför de gör så, har de något med den stil de vill ha? Because it aint working...
 
Kort och gott: Hästarna är inget för mig. Man och svans ser lite hejhopp ut, och texturen är som vanligt utsmetad. 2/5 ankor.

Tornerspel

Alltså kolla på tunikan? Hur lyckades jag med de?
 
 Gjorde en tornerspelsinspirerad edit :)
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0