www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En juligare juluppdatering!

 
Uppdateringen började med riktigt dåliga nyheter som jag fortfarande är sjukt besviken över: Vi får ingen snö! Blev rätt så ledsen när jag hörde detta, men de verkar ha "kompenserat" det med att vi får åka till tomtens julby! Jag blev först lite skeptisk när jag hörde detta, liksom, ingen snö... Men efter att ha tittat lite så verkar julbyn vara ganska mysig, som ett Firgrove i Dinodalen. Det finns nya lopp som ger julönskningar, och man byter även in julönskningar i byn nu, istället för i Jarlaheim. Jag undrar bara om tomten kommer vara där som vanligt? 

De verkar även ha förbättrat systemet för julönskningar, istället för att få en slumpmässig present så verkar det som att man kan byta till sig vissa saker för julönskningar, som med Chaun! Jag hoppas så innerligt att man kan köpa tidigare års saker, det finns ett par stövlar jag vill ha... Men i alla fall, nu eftersom det verkar vara ett nytt system så undrar jag om midsommarjakten och Chaun kommer ändras? Chaun verkar ju vara en tomtenisse... Eller någon form av släkt, åtminstone. Vårnisse, kanske. Men jag ser sjukt mycket fram emot att sluta skolan och gå hem och spela, och utforska! Vi är så sjukt bortskämda som fått TRE nya områden i år, förstår ni det? (Mistfall, Pandoria, och Julbyn) Jag är så glad! :D 
 
Vad tycker ni om uppdateringen?

Aj, min rygg!

Har såå ont i ryggen/bröstkorgen, trodde först att det var mensvärk men näe, men som tur är så gör det bara ont i ryggen och inte armarna, benen OCH ryggen som det gjorde imorse. Jaja, ni får en vildhästbild för att de är så fiiiina, nu ska jag ta och spela lite Sims!
 
 

Cecilias bloggutmaning #7

Det är dags för ännu en del ur Cec Gladefields bloggutmaning! Den här gången ska jag prata om stil i SSO. Let's goooo!
 
Vilken stil har du i Starstable Online?
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min stil; jag tycker den är ganska alldaglig, men jag klär mig oftast i engelsk utrustning och är väldigt noga med att allt ska matcha! Byter outfit rätt så ofta då jag snabbt blir missnöjd med mina outfits...
 
Finns det någon skillnad på hur du klär dig i verkligheten och hur du klär dig i SSO?
Ja det skulle jag vilja säga, Sigrid är mycket mer moderiktig än mig IRL, haha! Blir oftast jeans och hoodie för min del men Sigrid klär sig alltid snyggt och bryr sig nog mer om färg och form än, som jag, färg och bekvämlighet.
 
Vilka är dina mest använda plagg i spelet?
De mörka vingårdsjeansen, den svarta vildmarkshjälmen, och det vita runda schabraket!
 
Från tiden då jag inte var så bra på att redigera min bilder, heh...
 
Vilka är dina minst använda plagg i spelet?
Hm, klänningar, kjolar, bylsiga byxor, shorts, tofsmössor, och sneakers, tror jag. Ja, så får det vara.

Har du några speciella vanor när det gäller kläder i spelet?
Jag vill alltid ha så varma kläder som möjligt i Dinodalen, och nu när det blir lite kallare utomhus så vill jag gärna klä mig lite varmare även i spelet!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0