www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En juligare juluppdatering!

 
Uppdateringen började med riktigt dåliga nyheter som jag fortfarande är sjukt besviken över: Vi får ingen snö! Blev rätt så ledsen när jag hörde detta, men de verkar ha "kompenserat" det med att vi får åka till tomtens julby! Jag blev först lite skeptisk när jag hörde detta, liksom, ingen snö... Men efter att ha tittat lite så verkar julbyn vara ganska mysig, som ett Firgrove i Dinodalen. Det finns nya lopp som ger julönskningar, och man byter även in julönskningar i byn nu, istället för i Jarlaheim. Jag undrar bara om tomten kommer vara där som vanligt? 

De verkar även ha förbättrat systemet för julönskningar, istället för att få en slumpmässig present så verkar det som att man kan byta till sig vissa saker för julönskningar, som med Chaun! Jag hoppas så innerligt att man kan köpa tidigare års saker, det finns ett par stövlar jag vill ha... Men i alla fall, nu eftersom det verkar vara ett nytt system så undrar jag om midsommarjakten och Chaun kommer ändras? Chaun verkar ju vara en tomtenisse... Eller någon form av släkt, åtminstone. Vårnisse, kanske. Men jag ser sjukt mycket fram emot att sluta skolan och gå hem och spela, och utforska! Vi är så sjukt bortskämda som fått TRE nya områden i år, förstår ni det? (Mistfall, Pandoria, och Julbyn) Jag är så glad! :D 
 
Vad tycker ni om uppdateringen?
Kommentarer
Postat av: Alva Lionrock

Uppdateringen är jättehäftig! Förresten, har du sett den nya "ingången" till Mistfall? Nya byggarbetare och så myrket häftigare!

Svar: Ja, så spännande!
Sigrid "Sam" Winterdotter

2017-11-30 @ 15:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!