www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Thalias uppdrag

Som ni säkert inte har missat så kom det nya uppdrag för ett par veckor sen, då vi fick hjälpa teaterentusiasten Thalia i Jarlaheim. Såhär tyckte jag om dom!
 
Sam och Heffa inspekterar en ny affisch i Jarlaheim.
 
Det hela började alltså med en affisch som sökte provspelare. Egentligen står det inget mer på affischen än Thalia, men fair enough, Thalia kanske är jorvikiska för "söker provspelare, kom till Jarlagränd 12"? Vad vet jag, jag kan inte jorvikiska. Nej men, skämt åsido.
 
 
Jarlagränd 12 visade sig vara en sjukt skum källardörr i en sjukt skum dörr därifrån det kom sjukt skumma röster. Sjukt skumt alltså. Also, kan vi prata om det här med att karaktären börjat prata? Det är underbart! Älskar det, skulle vilja läsa många dialoger mellan karaktären och uppdragsgivaren, blir så tråkigt när man inte ser vad karaktären "säger" och uppdragsgivaren bara babblar... Och babblar... Och karaktären står där tyst som en mus och ba "ok lol".
 
In genom dörren gick vi, och vi kom in i en väldigt mysig salong!
 
Eller mja, den var inte mysig när vi kom in men eftersom Sigrid är typ Jorviks städfirma/alltiallo så var det såklart hon som städade upp, eftersom vad ska man annars göra när man är rekarnationen av Aideen? Bekämpa de onda damråttorna omkullvälta stolarna, såklart!
 
Ft. Eaglebaker och Hästkompaniet
 
Så var det dags att spela teater. Det var kul, och jag gillade animationerna.
 
Men summan av kardemumma är att uppdragskedjan kändes som en onödig build-up för att animatörerna bara "titta vad vi kaaaan". Visst, coola animationer och coolt koncept, men det kom rätt så oförutsett. Gillar dock att de ger Jarlaheim liv, och scenen kan väl användas för coola bilder.
 
Vad tyckte ni?
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!