www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Eveeent!

Idag var det event i Alpha Kings!. Vänskapstävlingen stod på schemat, eftersom det var några som ville samla ihop restrerande delar till setet. Eller alla, om man som Vio, har en dator som inte funkar så bra ihop med SSO... Den kastade ut henne två gånger idag i loppet, men hon fick hela setet till slut! Sen tjatade jag med alla på en gruppbild och titta vad fina vi är! :D
 
Kunde inte ta ner gränssnittet och orkar inte fixa bilden tbh, såatteh lev med det!
 
Även fast jag hade alla delar ur setet och mest deltog för att jag ska bli mästare i mars också, och då behöver jag ha flest poäng i klubben :3 Men det var kul, fick massa kakor och annat sött som jag ska sälja. Jag vill ju inte ha hål i tänderna!

Mina hästar - Piraten

En häst med självkänsla.

Ras: Frieser, första modellen.
Kön: Hingst
Namn: Piratekid
Tilltalsnamn: Piraten
Om hästen: Piraten köpte jag när de gamla frieserhästarna hade varit borta ett tag, och jag hade nästan tappat hoppet. Men så en vacker onsdag så kom dom till hästmarknaden vid Jorvikstallet och då köpte jag Star Coins och köpte min Piraten. Han är så otroligt fin verkligen, riktigt ståtlig och hans rörelser må vara gamla men jösses han är fin.

Två av tre

 
Två av tre urhästar är nu levlade; den regnbågsvita Candy och den guldiga Sunsmash! Nu är det bara den här skönheten kvar, den lila-rosa-orangea Corinne. Jag hade faktiskt inte ens satt mig upp på stackars Corinne innan jag började levla henne idag, och alltså. Hon är sååå fin. Jag hade typ glömt hur hennes stadsfärg såg ut och jag blev såå chockad när jag kom ut ur hemstallet, för hon var så himla fin. Nästan så jag tycker det blir tråkigt när hon blir magisk, haha!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0