www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mina hästar - Chilli

 Månbarn!
 
Ras: Engelskt fullblod
Kön: Sto
Namn: Moonchild
Tilltalsnamn: Chilli
Om hästen: Jag köpte Chilli för att jag hade levlat klart Fidelity och jag ville ha lite mer fullblod att levla! Jag hade tänkt på henne ett tag och klurat på namn, bland annat Rosequeen, men så när jag såg henne ruska på huvudet och visa tecknet i pannan som såg ut som en halvmåne tyckte jag att Moonchild var ett bra namn. Vet inte hur jag tänkte med smeknamn först men efter ett par dagar kom Sigrid Wintervalley på att jag kunde kalla henne Chilli och så blev det!

Årets alla hjärtans dag-kläder

Araben får så himla långa ben när den stegrar!
 
Jag tänkte direkt på Harley Quinn när jag såg outfiten i dess helhet. Ni vet, Batmanskurken. Inte den Harley från Suicide Squad utan den originella Harley, från serierna;
Harley-quinn-female-villians-2439836-259-337
Bild tagen härifrån
 
Jag älskar färgerna! Jag gillar verkligen kortleks-likheten men jag gillar inte att det inte finns några stats på kläderna. Jag gillar ju att vara snabb, så även fast den här outfiten är riktigt fin (hade dock velat se svart istället för rejält mörkblått) så kommer jag nog inte rida runt i den. Jag hade däremot uppskattat harlekin-inspirerade kläder i Purple Pony!
 
Vad tycker ni om årets set?

Mina hästar - Fidelity

Pigg Fidelity!
 
Ras: Engelskt fullblod
Kön: Sto
Namn: Efedeli
Tilltalsnamn: Fidelity
Om hästen: Fidelity är mitt första engelska fullblod, och hon är väldigt vacker! Jag älskar verkligen färgen, vi har inte så många flugskimlar på SSO, utan det är bara Fidelity och en connemara i Dundull. Jag valde hennes namn på turkiska, och jag ville döpa henne till Fideli så jag tog det närmaste, Efedeli, (eller om jag inte valde SSO-namnet först och sen smeknamnet?) men efter ett par dagar blev det så att jag började kalla henne Fidelity, som betyder trohet på engelska. Jag har även lekt med tanken att köpa det svarta fullblodet och döpa honom (det ska vara en han) till Infidelity, alltså otrohet. Men det tror jag nog inte jag gör, det är för lika namn.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0