www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Eventplanering

Idag har jag hunnit med en massa, med mina mått mätt. Jag har planerat ett framtida event jag ska hålla, jag har planerat ritten med gångarter, och nu ska jag bara testrida den. Det hann jag inte riktigt, mest för att jag visste att jag hade en deadline då jag skulle dansa på kvällen. Men jag planerade ganska mycket på den eventveckan (det är tre event som hör ihop) så jag är nöjd!
 
En bild från testritten. Jag har tydligen jättemånga bilder på Dark Spark såg jag nu, så jag får använda dom lite oftare-

Får får får? Får får... kossor?

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte med den rubriken, men det här inlägget ska alltså handla om kossor och får! Kossorna uppdaterades ju för ett tag sen, men fåren ser fortfarande hysteriskt fula ut!
Tur att Corinne är med på bilden så ni inte blir allt för rädda!
 
Alltså titta på dom! Så grymt fula. Ser ut som någon tagit en människotextur och lagt på huvudet, de ser onda ut också, ser ni det? Usch! För att inte tala om kroppsbyggnaden, alldeles för litet huvud och för bred kropp.
 
 
Korna blev riktigt fina, från att ha sett lobotomerade ut så ser de levande ut! Eller de ser lite höga ut men det gör inget, stooor förbättring!

Mina hästar - Daisy

Spindelben!
 
Ras: Arabiskt fullblod, uppdaterade modellen.
Kön: Sto
Namn: Daisydrop
Tilltalsnamn: Daisy
Om hästen: Jag köpte Daisy när de uppdaterade araberna kom, jag hade länge velat ha en arab men tyckte de såg ut som barbiedockråttor... Eh, ja. Så köpte jag henne och levlade färdigt henne, sen fick hon stå i stallet ett bra tag för animationerna var helt knas, sen kom pintoaraberna och arabmodellens animationer blev fixade, så jag har börjat rida henne mer och mer! Hon är faktiskt min enda vita häst! :o
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0