www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Conneponnymaror

Jag tycker absolut att det här är en av de finaste raserna i spelet; men det kan ju ändras när jag sett den i spelet. Hursom så var många förvånade över att den inte är en ponny i SSO, och jag förstår båda sidor, så att säga. Jag förstår att den inte är en ponny för att det är inte ovanligt att connemaror växer över 148 cm, alltså maxgränsen för ponny (visst är det så va?) och ponnysar på SSO är så himla sega! Sen så å andra sidan så är ju connemaran faktiskt en ponny, och då tycker jag att den bör vara kategoriserad som det på SSO.

Jag tycker dock att det ser ut som en D-ponny, vilket jag är glad över för att de andra ponnysarna vi fått har sett ut som.. Ponnys, men connemaran ser mer ut som en förminskad häst, och en D-ponny är ju inte så långt ifrån en stor häst, väl?

Ja ja, själv funderar jag över vilken jag ska köpa; jag vill nämligen ha båda! Den apelkastade kan heta Stardust "Dustin" (yup, efter Stranger Things-karaktären!) och den bruna kan heta Caramelcookie "Caramel"! Åh, jag undrar vad den tredje färgen blir, tänk om jag måste ha den också? Och så har jag ju Scarlet i level... 12? 13? Så jag vill ju levla klart henne först, men connemarorna går ju ingenstans!

Vad tycker ni om connemarorna? Blir det några köp för er del?
Kommentarer
Postat av: Isabelle

Ponnyer är inte riktigt i min smak men kanske kan bli ett köp om det är så att den kan gå i samma hastighet som storhästarna... :)

Svar: Det kan dom!
Sigrid "Sam" Winterdotter

2017-12-05 @ 21:54:10
URL: http://rainfields.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!