www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julsetet - Recension

I isgrottan i Tomteland kunde vi köpa ett klädset för julönskningar, och jag har äntligen samlat ihop hela setet! Här är min recension! Jag glömde dock sadelväskan på bilderna.

 Sigrid ser ut som en Instagrammodell här, haha!

Setet går i färgerna mörkblått, laxrosa, och grått. Därför tyckte jag att det var lite skumt att det var andra färger som tittade fram; det är lila på tränset och byxorna är gröna.Hade föredragit ett träns i samma färg(er) som sadeln, åtminstone. Både byxorna och hjälmen har nya meshar, vilket jag tycker är trevligt även fast inget av dom var särskilt snygga; byxorna var för bulkiga och hjälmen ser ut som någon konstig hybrid av keps och hjälm. Den ser inte stabil ut...
 
De enskilda delaran av setet är riktigt fina, jag gillar särskilt stövlarna, västen, och schabraket. Även sadelns detaljrikedom är uppskattad! Jag kan se mig använda västen mycket framöver, även fast ingen av delarna i setet har några färdighetspoäng...

Sammanfattat: Det är för mycket som händer om man har på sig hela setet, men de enskilda delarna är fina; det är lite synd att de inte har färdighetspoäng, dock. Jag kan se mig själv använda delar ur det här setet, helt klart!

Vad tycker ni?
Kommentarer
Postat av: Rebecca och Daisy

Tycker setet var riktigt fint, fast tränset gillade jag inte riktigt. Tycker det lite ser ut som att tränset blivit nerspytt av en regnbåge, förstår inte värför SSO gjorde det så färggrant. Men aja, ett riktigt fint set iallafall :)

Svar: Haha, så kan man ju också uttrycka det! Oljespill är också en passande liknelse...
Sigrid "Sam" Winterdotter

2017-12-29 @ 18:16:58
URL: http://sunforestblogg.weebly.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!