www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

De sju dödssynderna hos en Star Stablespelare - TAG

Jag hittade den här videon på YouTube för ett par dagar sen, så jag tänkte att jag kunde leta upp originalutmaningen som är skapad för modellhästsamlare? tror jag det översätts, men ni fattar, och därifrån pussla ihop en Starstable-blogg-version!
 
Utmaningen är på temat De sju dödssynderna, och frågorna handlar mest om hästarna eftersom att ptja, taggen är gjord för hästsamlare. Så leeeet's go!
 
Girighet: Vilken är din dyraste häst; samt din billigaste?
Mina dyraste är Daisy, min arab, Dark Spark, min mustang, och sist men inte minst, Bella, min islandshäst! Alla tre kostade 969 StarCoins vardera. Sen så har jag ju en frieserhäst som normalt skulle kostat 990 SC, men eftersom han är av den gamla modellen och jag köpte honom efter prissänkningen så fick jag honom för 790.
 
Älskade Solosoul <3
 
Min billigaste - men absolut inte värdelösaste! - är Solosoul. En ponny som hängde med mig i vått och torrt mina första veckor (månader?) i spelet, hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!
 
Vrede: Vilken häst har du hatkärlek till?
Alltså, jag vill ju inte säga att jag ogillar någon av mina hästar, men Cocoa är en häst som jag kan klara mig utan. Jag tänker inte sälja henne, men hon är inte min favorithäst såattsäga.
 
Frosseri: Vilken är din favorithäst?
Siiiilvermiiiiiist! Eller, han brukade vara min favorithäst. Nu trängs han på förstaplatspallen med Chilli och Fidelity, mina smäckra engelska fullblod.
 
 
Lättja: Vad ogillar du mest hos SSO?
Var ska jag börja, haha! Just nu så stör jag mig något oerhört på att karaktären är så extremt stel efter uppdateringen, men jag hoppas att det fixas imorgon. Annars så finns det väl inte något jag direkt ogillar; visst finns det sämre aspekter av spelet men de kan ses förbi (förutom karaktärsmodellen...)
 
Stolthet: Vilken av dina hästar är du stoltast över?
Jag har nog ingen häst som jag känner att jag hela tiden är stolt över, men när någon av mina hästar gjort sig extra bra i champ så blir en ju lite stolt, och Silvermist är min championathäst så jag antar att det blir honom här också?
 
Lust: Vad får dig att vilja köpa en häst?
Utseendet! Jag skulle inte vilja köpa en häst som ser meh ut, så modellen och färgen är viktig för mig. Animationerna är också viktiga att de ser bra ut men det kan man ju inte se när man inte köpt hästen...
 
Avund: Vilken häst vill du ha just nu?
 
Den här hästen i uppdaterad modell! Jag tycker färgen är sååå fin, och att ha den i den riktiga paintmodellen hade varit jättenajs!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!