www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Att rädda Herman

 Man ser byggarbetsplatsen alldeles utmärkt härifrån - säkert ännu bättre med teleskopet som finns inne i Observatorie 12.
 
Det var väldigt länge sen vi fick uppdrag med CHILL och GEDs byggarbetsplats i Epona. Herman är ju tillfångatagen där (hoppas han har det bra!), och med tanke på alla dessa räddningsaktioner vi har genomfört på sistone kanske det borde vara dags att rädda allas våran Herman snart, eller ska han också få vänta ett par år? Det var hur som helst väldigt länge sen vi fick det senaste uppdraget ur serien, ett och ett halvt år sen minst, så jag tycker Herman har avtjänat sitt straff...
 
Även Evelyn Goldspur är försvunnen, och hon försvann ju under invigningen av GEDs nya gruva, vilket är där Herman också blev tillfångatagen.
 
Hallå Mrs X, du borde sätta igång några räddningsaktioner!
 
Sen skulle jag bra gärna vilja veta mer om GEDs intentioner. Kanske ett uppdrag då vi följer med Ms. Drake för att inspektera byggarbetsplatsen och samtidigt passar på att sabotera? Man bygger ju trots allt rykte med GED Jarlaheim, jag tycker att det borde användas lite mer med tanke på att det är ganska användbart för CHILL att ha en allierad (spelaren alltså) som GED är positivt inställda mot... Varför kan vi inte använda det för att rädda Herman? Övertala Ms. Drake att Herman måste släppas ut, eller något. Det finns så många möjligheter, varför används de inte?
Kommentarer
Postat av: Cecilia Gladefield

Intressanta idéer :D Tycker också det är dags nu. Saknar Herman, stackarn.

2017-09-14 @ 09:55:58
URL: http://jorvikhantverkaren.blogg.se
Postat av: Rebecca och Daisy

Vore verkligen roligt och få se Herman igen, vad har det gått sedan sist, 1 år?

2017-09-15 @ 17:20:24
URL: http://sunforestblogg.weebly.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!