www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mina favorituppdateringar 2017!

Nu har 2017 äntligen tagit slut, så jag tänker lista mina 5 favorituppdateringar!

1. Huvudstoryn vi fick i somras. Den var så spännande och vi fick äntligen 1. Rädda stackars Justin och 2. Besöka PANDORIA! Med hjälp av druiderna och lite gammal hederlig tävling via Pandoriskt kodex så fick vi reda på att Concorde är bortom räddning och det är skitsvårt att rädda Anne. Stackars Anne!
Sjukt skumma svampar i Pandoria.
 
2. Det nya systemet för att styra karaktären på marken. Vi kan äntligen shiftspringa och karaktären blir typ femhundra gånger lättare att styra!
 
3. Det arabiska fullblodet uppdateras, och pintoaraben släpps kort därefter. Sigrid köper sitt första arabiska fullblod, ett vitt sto vid namn Daisy.
Innan karaktären fick halsen avkapad och efter araben fick finare animationer, tror jag?
Animationerna är dock hemska, så Star Stable gör om dom vid releasen av pintoaraberna och jag plockar hem Daisy från hagen. Hon är fin nu!
 
4. Ett springande husdjur släpps, en liten ekorre som man får via en kod. Det var ett limited offer i samband med SSOs sjätte (!!) födelsedag, så koden har gått ut nu men ekorrarna är kvar.
 
5. Och det allra, allra bästa: en flik för saker i garderoben, vilket betyder att jag inte måste ha 250 balar hö i ryggsäcken + några morötter och äpplen. Tjohoo!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!