www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Cirkusen; wow!

Idag blev jag nyfiken på Cirkusen, ni vet, den på Nilmers Högland. Jag hade sett många som la upp bilder med eldringshopp, så jag frågade hur man får fram såna där eldringar i klubbens Discord. Jag fick svaret att trycka på en av de knappar som satt på manegen och alltså jag blev helt shook, det var SÅ COOLT!
 
Tryck på en av knapparna på manegen (de är ganska små men håll musen över så får du en hand) och det här händer...
 
 ...Och en flammande ring uppenbarar sig! 
 
Det finns massor av knappar, runt 8 stycken tror jag, och det finns en knapp på stolpen mitt i som aktiverar konfettin, som ni kan se om ni tittar noga på bilderna. Det är nog det Ruby står och fifflar med, hon ville också leka i cirkusen nu när jag skulle göra det också så vi red runt och bara var chockade... Alltså, tänk att jag har spelat två år och först nu inser att man kan göra det här i cirkusen? Alltså jösses, jag som trodde jag hade utforskat spelets alla skrymslen och vrår! Vad mer har jag missat?
 
 Det finns även en svävande hatt, men den fick jag inte med på bild. 
 
Kommentarer
Postat av: Delfina

Men va! Hur har jag inte upptäckt det här än!?

Svar: Jamen eller hur! Det är sånt man knappt bryr sig om, man bara travar runt nåt varv och kanske noterar de läskiga KKK-snubbarna på läktarna men sen stoppar man bort biljetten i garderoben och glömmer bort den
Sigrid "Sam" Winterdotter

2018-03-01 @ 16:24:36
URL: http://www.ssodelfinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!