www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vad som händer för tillfället

 
För tillfället mår jag inte så bra, har vart lite stressad i skolan och det ledde till att jag hade världens ångest idag, sen grät jag i typ 5-6 minuter inne på toa, och fick ångest av det, jag fick ångest av att det jag gjorde på lektionen inte var tillräckligt bra, det var sämre än min bänkkompis, var det verkligen sju olika gråa nyanser jag fått fram? Vi skulle nämligen arbeta med valörteckning och skuggning, allt gick käpprätt åt helvete men som tur var så förstod läraren (förmodligen alla andra också...) och hon tyckte att jag skulle gå hem efter lektionen så det gjorde jag, mådde dock så dåligt av tanken att ha frånvaro på nästa lektion... Men jag gick hem, tror nog att jag måste prata med någon om det här, för det är liksom inte såhär det ska vara... Har gått i skolan i två hela skolveckor, och att min kropp redan reagerar såhär? Inte bra. Har tappat motivationen för SSO helt också, och jag blir liksom arg på mig själv för det? Liksom jag vill kunna ha det kul och jag vill kunna blogga om saker jag finner intressanta men nu kan jag inte det för att min hjärna är så trasig...
 
Ber hemskt mycket om ursäkt för att ni måste läsa detta, men jag känner att ni borde få en lite uppdatering <3

Inga hästar?!

Alltså, jag är förvånad? Det kom inga nya hästar i dagens uppdatering! Det brukar alltid komma nya hästar var fjärde vecka, vad är det här?! Varför? Jag är förvirrad och chockad?

Jag undrar varför det inte kom nya hästar, själv hade jag faktiskt sett fram emot det... Men jaja, jag undrar dock vad som hänt.
 

Cecilias bloggutmaning #3

Nu är det dags för ett till avsnitt ur Cecilia Gladefields bloggutmaning. Den här gången ska jag prata om kategorin Hästar!
 
Favorithästras i spelet?
Alltså, det är en svår fråga. Alla har sina fördelar och nackdelar, så jag kan inte säga att jag har en favoritras. Jag gillar Shirehästen med sin stora kropp och fina rörelser, jag gillar islandshästen för dess fina päls och tölt, painthästarna har riktigt fina färger och är en utmärkt tävlingshäst, och det engelska fullblodet är en fröjd för ögat! Så nej, jag har nog inte en favoritras, jag har flera!
Det engelska fullblodet är en av dom. Här är Fidelity.
 
Hästars du önskar få en ny version?
Jag vet inte riktigt, känns som att de flesta hästar är rätt så fina. Hade dock inte haft något emot en uppdaterad tinker och achaltekeer. 
 
Önskehästras?
Jag är dålig på sådant här, haha! Jag vet inte, kanske samma svar som på förra frågan?
 
Föredrar du de gamla hästmodellerna eller de nya?
De nya, lätt! De gamla är sjukt stela och kantiga.
 
Håller du på med hästar i verkligenheten?
Tyvärr inte :(
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0